HABERLER
52 NCi DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU SMMM ODALARI PLATFORM TOPLANTISI DİYARBAKIR DA YAPILDI…
52 NCİ DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU SMMM ODALARI PLATFORM TOPLANTISI DİYARBAKIR DA YAPILDI…

02 Temmuz 2021 Cuma  günü Diyarbakır da gerçekleştirilen 52 nci Doğu ve Güneydoğu Anadolu Odaları Platform toplantısı Diyarbakır  SMMMM Odasının ev sahipliğinde yapıldı.

Platform toplantısının konusu Mesleki Sorunların Değerlendirilmesi ve Çözüm Önerileri  Konusu olarak ele alındı.

Platform toplantısına Ankara Türmob heyetinden Türmob Genel Sekreteri Başkan Yahya ARIKAN, Geçmiş dönem Türmob Genel Başkanı ve Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Dr.Masum TURKER, Türmob Saymanı Mustafa Levent DEMİRÖZ, Türmob Denetleme Kurulu Başkanı Burhan DÜZ, Türmob Denetleme Kurulu üyesi- Erkan Azizoğlu, Türmob Mesleki Sorumluluklar ile Araştırma Kurul Üyesi-Ymm M.Nurullah BUDAK  ile diğer kurul üyeleri ile geçmiş dönem bazı oda başkanları katıldılar.

Konuk katılımcılar olarak ta  Ankara Smmm Oda Başkanı Turgut Bahadır ile bazı Resmi ve özel kurum Başkan  ve Müdürleri de  ayrıca katılım sağladılar.

Doğu ve Güneydoğu Oda Başkanlarından Van SMMMO Bşk İbrahim ŞAHİN, Muş SMMMO Bşk Yrd.Kutbettin SÖNMEZ (Bşk.Murat Kayhan  GÜNGÖR mazereti nedeniyle katılmadı) , Kars SMMMO Bşk Turgut GÜZEY, Malatya SMMMO Bşk Serdar BÖKE, Mardin-Şırnak SMMMO Bşk Hamit DURGAN, Elazığ SMMMO Bşk Cemal ŞİMŞEK, Bitlis SMMMO Bşk. Barış MÜŞTEKHAN, Adıyaman SMMMO Bşk Murat KOCA, Batman SMMMO Bşk Hayrettin BAŞARAN, Diyarbakır SMMMO Bşk Mustafa VURAL , Şanlıurfa SMMMO Bşk Mustafa KARADAĞ, Gaziantep SMMMO Bşk Hakan ÖZSEVEN. Katıldılar.

Toplantıya Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası heyetinde  Oda Başkanı Hamit DURGAN, Hamdullah YAVUZ, M.Ali KURTAY, Asuman ÇABUKOĞLU, Bülent TEKİN, M.Can GÜNEŞ, Abdurrahim DEMİR, Şahabettin ŞAFAK, Faruk YAŞİN, Halil ARSLAN,  Atilla AKÇAY, Mustafa YUSUFOĞLU Seyfeettin ACAT katıldılar.

Platform toplantısında   Van Smmmo Bşk-Doğu ve Güneydoğu Anadolu Odaları Platform Bşk İbrahim ŞAHİN, Diyarbakır Smmmo Bşk. Mustafa VURAL tarafından oluşan Divan ile toplantıya başlanıldı.

Diyarbakır  Oda Başkanı Mustafa VURAL’ın  yapmış olduğu açılış konuşması ,  Türmob heyeti  ve  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Odaları Oda başkanlarının konu ile ilgili konuşmalarıyla güzel ve verimli geçen Toplantı  Türmob Genel Sekreteri –Yahya ARIKAN tarafından yapılan sonuç değerlendirmesinin ardından toplantı sona erdi.

MARDİN-ŞIRNAK SERBEST MUHASEBECİ

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

(CHAMBERS OF CERTIFIED PUBLİC ACCONTANTS OF MARDIN-SIRNAK)